Dit Blog 7

Allereerst: wat houdt de term ‘lifehacking’ in? Je ‘leven kapen’ letterlijk vertaald. Bedoeld is: je gewoontes zo veranderen dat je efficiënter werkt, beter en sneller je doelen bereikt, en toch ook nog tijd over houdt voor andere zaken want het leven is meer dan werken alleen. Spreekt je dit aan? Lees dan verder!

In lifehacking komen elementen van time management, kennismanagement en persoonlijke ontwikkeling terug. Daarnaast wordt behandeld hoe we met name Internet kunnen gebruiken om effectiever te werken, netwerken en te communiceren.

Het is ideaal voor je als je meer wilt presteren in minder tijd zodat je tijd over houdt voor quality of life. Dit is geen utopie! Het is echt mogelijk!

Zelf ben ik ook ondernemer (sinds 1997) en heb me tijdens het ondernemen verdiept in de materie. Dit gecombineerd met praktijkervaring binnen een internet marketing bedrijf maakt dat ik veel geleerd heb en deze kennis ook wil overdragen aan andere ondernemers zodat zij ook succesvol kunnen zijn.

Last but not least zal er ook aandacht zijn voor humor. Mijn persoonlijke stelling is niet voor niks al jaren: ‘the Brain runs on FUN’. Zonder humor geen quality of life :-)

Ben je voor het eerst op dit Blog, begin dan met de SLEUTELARTIKELEN. Dit zijn, in mijn ogen, de beste artikelen die je het snelst het karakter van dit Blog duidelijk maken.

Belangrijke thema’s op dit LifehackingBlog.nl zijn:

 

Motivatie

Aktie

Emotionele Intelligentie

Psychologie

Bodyhacking

Onderbewustzijn

Ontspanning

 

 

* Verder is er een speciale LinkedIn Groep (al ruim 1400 leden) -Lifehacking voor Ondernemers- waar vaker discussies zullen plaatsvinden. Je bent welkom om deel te nemen!

* De FACEBOOK Pagina van Lifehacking voor Ondernemers staat ook boordevol interessante informatie. Like if you like!

* Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe artikelen op dit LifehackingBlog.nl? Schrijf je dan hier in voor de email nieuwsbrief van dit Blog!

 

Warme Groeten,

 

Jeroen Kratsborn
 

* Life Coach en Blogger

* Volg me ook, net als duizenden andere slimme mensen, via Twitter

 

© 2009-2074 Lifehacking voor Ondernemers, Lifehackingblog.nl

Disclaimer Jeroen: het advies op deze site hoeft niet te kloppen, althans voor jou niet. Als iets niet logisch aanvoelt voor je, doe het dan niet, is mijn advies. Verder aanvaard ik geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade n.a.v. mijn adviezen op dit blog.

7 thoughts on “Dit Blog

 1. Reply Carla Gronheid okt 20, 2010 13:28

  Beste Jeroen,

  Wat een mooi, voor mij nieuw fenomeen! Spreekt me erg aan: gewoontes zo veranderen dat je meer tijd over houdt voor quality of life! Het artikel Blijf wakker op je werk! geeft heel praktische tips. Gelukkig staat voeding prominent genoemd.

  Mijn overtuiging: de meesten realiseren zich niet wat er op gebied van eten te winnen valt. Ik heb mijn werk ervan gemaakt mensen hiervan bewust te maken.
  Het belangrijkste (en lastigste) is inderdaad: hoe maak je van iets een gewoonte. Ik heb een erg praktische tip voor ieder, die er niet aantoe komt elke dag minstens 5 porties fruit en groente te eten: er bestaat een mogelijkheid 26 soorten vers, rauw, zongerijpt fruit en groente op een eenvoudige manier binnen te krijgen. Dat scheelt een stuk bij wakker blijven, is een regelrechte investering in quality of life.

  NB voor geinteresseerden: lees interview met ondergetekende op http://www.damespraatjes.nl
  met vriendelijke groet, Carla Gronheid

 2. Reply Jeroen Kratsborn okt 20, 2010 15:34

  Beste Carla,

  Bedankt voor je reactie.

  Als je een keer via een inhoudelijk artikel je kennis wilt delen dan verzoek ik je het naar mij op te sturen via info@parkstad-aachen.com. Dan overweeg ik om het te plaatsten op dit blog (inmiddels meer dan 12.000 bezoekers per maand).

  Grote kans dat het geplaatst wordt want na wat ik gezien heb via je site en het interview schat ik jouw kwaliteit hoog in.

  Vriendelijke groeten,

  Jeroen Kratsborn

 3. Reply Robbert jul 26, 2012 11:20

  Beste Jeroen Kratsborn,

  Ik vroeg me af of het mogelijk is om te adverteren op je website of aan je mailinglijst. Het gaat over het boek van Eelco (http://winst.nl/what-a-trip/). Hiervoor zijn we op zoek naar partners waar we kunnen adverteren, of mogelijk via een affiliate deal.

  Zijn er mogelijkheden? Wij staan overal voor open!

  Met vriendelijke groet,

  Robbert
  Winst.nl

 4. Reply Jeroen Kratsborn aug 1, 2012 14:13

  Beste Robbert, tot nu toe is het blog bewust advertentievrij gehouden. Maar door jouw vraag zal ik er nog eens over na gaan denken.

  Bedankt voor je vraag.

  Warme Groeten,

  Jeroen Kratsborn

 5. Reply T.v.S feb 8, 2013 18:07

  hoi Jeroen,

  Samen met een expert op het gebied van afvallen,gezondheid ,voeding en beweging.

  Zijn wij op zoek naar de beste afvalmethodes en diëten. we zijn al een tijdje bezig met het lezen van reviews en het onderzoeken van de beste afvalmethodes voor onze website ( http://www.hetbesteafvaldieet.com ) wij willen graag wat info over lifehacking op onze site zetten en misschien een link maken. zou je wat korte informatie kunnen mailen over life hacking?

  Met vriendelijke Groet,

  T.v.Santen

 6. Reply Jeroen Kratsborn feb 13, 2013 16:31

  hallo T. v. Santen, stuur me een mail op info AT parkstad-aachen.com. Dan zal ik je meer info sturen over Lifehacking. Kijk ook eens naar de artikelen over afvallen en bodyhacking op deze site:

  http://www.parkstad-aachen.com/blog/trefwoord/afvallen/

  http://www.parkstad-aachen.com/blog/trefwoord/bodyhacking/

  Warme groeten,

  Jeroen Kratsborn

 7. Reply TvS feb 19, 2013 22:13

  ok Super! Zal ik doen

Leave a Reply