Mijn blogartikelen op LinkedIn

 

Hi there!

Ik heb de afgelopen tijd een aantal nieuwe blogartikelen geplaatst maar dan niet op dit blog maar op LinkedIn. Deels gaat het om nieuwe artikelen, deels om oude en populaire artikelen die ik opnieuw bespreek. Voor mij is het dan ook weer een mooie reminder om aan de details te denken /  de details uit te voeren uit artikelen van 5 a 6 jaar geleden! Details zoals voldoende daglicht pakken in de winter. Zwemmen. Omega 3 en makreel tot je nemen etc.

En het is natuurlijk ook een mooi middel om het bereik van LinkedIn uit te testen. En daar heb ik voorlopig niks over te klagen! Alhoewel ik wel ontdekt heb dat het geen goed idee is om meer dan 1 artikel per dag te plaatsen. Het teveel geplaatste artikel presteert dan ondermaats qua bereik! Dus temper je enthousiasme een beetje in het begin! :-)

LinkedIn heeft  het iedereen nu wel heel gemakkelijk gemaakt om zelf te bloggen, zonder eigen blog met eigen domeinnaam in lucht te moeten houden. Toch blijf ik ook de voordelen zien van het hebben van een eigen blog en is het nog steeds mijn streven om ca. 1 keer per maand een nieuw artikel, ook op dit blog te plaatsen.

Ik ga je zien!

En als we nog niet gelinkt zijn op LinkedIn kun je me een linkverzoek sturen. Vink de vrienden-optie maar aan! :-)

Warme Groeten,

Jeroen Kratsborn

Leave a Reply